www.ofertapune.net Zyrtare për Përkrahje të Klientëve dhe Agjentëve | PunaIme

Zyrtare për Përkrahje të Klientëve dhe Agjentëve

Kompania

N'post

Lokacioni

Pejë

Data e publikimit

01-02-2024

Data e perfundimit

02-03-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Telekomunikim

KONKURS PUNE – ZYRTARE PËR PËRKRAHJE TË KLIENTËVE DHE AGJENTËVE PEJA
 
Ju do të punoni si zyrtare për përkrahje të klientëve dhe agjentëve në zyra tona postare. Po kërkojmë zyrtare në përkrahje të klientëve dhe detyra sic janë pranimi i telefonave, zgjedhjen e problemeve me dërgesa, kontakt të klientëve për dergesat pa adresa, barazim ditor të postierave, pranimin e dergësave, dorëzimin e dërgesave në zyrën lokale.
Në NPOST do të punoni në përkrahje të shpërndarjës së dërgesave të kompanive më me renome në botë si dhe bankave më të mëdha në Kosovë duke ofruar stabilitet dhe punë afatgjate.
Gjatë punës fillestare do të kaloni në një proces trajnimi 7 ditor mbi komunikimin me klientët, përdorimin e sistemit të mënaxhimit të brendshëm.
 
Kërkesat për kandidaten:
  • Të jetë banore e rajonit të Pejës
  • E gatshme të punojë në dy ndrrime, paradite deri ne ora 16:00 dhe pasdite deri ne ora 20:00
  • Dëshmi mbi të kaluarën e pastër kriminale (nëse pranoheni në punë).
Përfitimet:
  • Pagë konkuruese
  • Orar i regullt i punës 
  • Rritje page cdo vit duke vlerësuar lojalitetin ndaj kompanisë 
  • Teknologji e avancuar duke mundësuar lehtësi në punë
Ose të dërgoni CV në email adresën [email protected], me pozitën në titull (Subject).