www.ofertapune.net Zyrtare e Financave | PunaIme

Zyrtare e Financave

Kompania

Vali Impex

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

16-03-2023

Data e perfundimit

28-12-2023

Lloji i orarit

Full Time

Konkurs Ri-shpallje

Pozita

Zyrtare e financave

Detyrat dhe përgjegjësit

  • Faturime ditore
  • Barazim te kartelave me bleres
  • Perpilimin e raporteve te ndryshme të shitjes
  • Asistencë teknike ndaj shefit të financave
  • Arkivimi i dokumentacionit
  • dhe punë të tjera të deleguara

Shkollimi adekuat dhe njohja e programit kompjuterik te kontabilitetit jane obligative.

Orari i punës

E hënë e premtë 08-16

Paga Bruto      Vitin e pare     600 euro

                        Vitin e dytë     650 euro

                        Vitin e tretë    700 euro

Të interesuarit të dërgojnjë CV-në në [email protected]

Konkursi është i hapur deri më 24/03/2023

Vali-Impex shpk është kompani me karakter demokratik të zhvillimit dhe ofron mundësi të njejt cdo kandidati pa dallim gjinije,feje apo kombësie.