www.ofertapune.net Zyrtar Ligjor në Operën e Kosovës | PunaIme

Zyrtar Ligjor në Operën e Kosovës

Kompania

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

13-05-2024

Data e perfundimit

09-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Ligj & Legjislacion