www.ofertapune.net Zyrtar Kryesor per Financa dhe Trezor (Alb/Eng) | PunaIme

Zyrtar Kryesor per Financa dhe Trezor (Alb/Eng)

Kompania

Korporata Energjetike e Kosovës

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

11-02-2023

Data e perfundimit

24-03-2023

Lloji i orarit

Full TimeKlikoni këtu për Shpalljen në Gjuhen Angleze

Per informata te metejme klikoni linkun: Shpallje – Korporata Energjetike e Kosovës (kek-energy.com)

Apliko këtu