www.ofertapune.net Zyrtar i Mbështetjes së Klientëve (Customer Support) | PunaIme

Zyrtar i Mbështetjes së Klientëve (Customer Support)

Kompania

Foleja.com

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

31-10-2023

Data e perfundimit

02-02-2024

Lloji i orarit

Full Time

Foleja është një kompani dinamike dhe në zhvillim e e-commerce që është e specializuar në ofrimin e
një game të gjerë të produkteve dhe shërbimeve të konsumit për klientët në mbarë Kosovën dhe
rajonin. E themeluar në 2023, www.foleja.com është vendosur shpejt si një platformë e besueshme dhe
e përqendruar te klientët në industrinë e blerjeve online. Ndërsa vazhdojmë të zgjerojmë dhe
plotësojmë kërkesat në rritje të bazës sonë të klientëve, ne po kërkojmë një zyrtar të përkushtuar për
Mbështetjen e Klientëve (Customer Support) për ;iu bashkuar ekipit tonë.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

Si Zyrtar i Mbështetjes së Klientëve (Customer Support), ju do të luani një rol vendimtar për t’u siguruar
që klientët tanë të kenë një përvojë blerjeje të qetë dhe të kënaqshme.

 • Përgjigjja ndaj kërkesave të klientëve: Trajtimi i pyetjeve, shqetësimeve dhe kërkesave të
  klientëve përmes kanaleve të ndryshme, duke përfshirë emailin, bisedat telefonike, live chat,
  rrjetet sociale për të ofruar ndihmë të saktë dhe në kohë.
 • Zgjidhja e problemit: Identifikoni dhe zgjidhni çështjet, shqetësimet ose ankesat e klientëve në
  mënyrë efektive dhe efikase. Kjo mund të përfshijë koordinimin me departamente të tjera ose
  përshkallëzimin e çështjeve kur është e nevojshme.
 • Njohuri për produktin: Zhvilloni dhe mbani një kuptim të thellë të produkteve ose shërbimeve
  të kompanisë për të ofruar informacion dhe ndihmë të saktë për klientët.
 • Menaxhimi i porosive: Menaxhimi i porosive të klientëve, gjurmimi i dërgesave dhe ndihma për
  çështjet e lidhura me porositë si kthimet dhe ndërrimet.
 • Mbështetje teknike: Ndihmoni klientët me çështje teknike ose vështirësi që mund të hasin gjatë
  përdorimit të produkteve ose shërbimeve të kompanisë.
 • Aftësi komunikimi: Komunikoni qartë dhe profesionalisht me klientët për t’u siguruar që ata të
  kuptojnë informacionin e dhënë dhe të ndjehen të vlerësuar.
 • Përshtatshmëria: Qëndroni të informuar për ndryshimet në produkte, shërbime ose politika dhe
  jini në gjendje të përshtateni shpejt me informacionin e ri.
 • Menaxhimi i kohës: Menaxhoni me efikasitet kohën për të trajtuar kërkesat e shumta të
  klientëve njëkohësisht duke ruajtur cilësinë në përgjigje.
 • Pajtueshmëria: Respektoni politikat dhe procedurat e kompanisë, si dhe standardet ligjore dhe
  etike. Sigurohuni që ndërveprimet me klientët janë në përputhje me rregulloret përkatëse.

Kualifikimet:

 •  Aftësi të forta komunikimi dhe ndërpersonale.
 • Aftësi për zgjidhjen e problemeve dhe një mentalitet i fokusuar te klienti.
 • Aftësi në përdorimin e mjeteve dhe sistemeve të mbështetjes së klientit.
 • Aftësi për të punuar në një mjedis e-commerce me ritme të shpejta dhe dinamike.
 • Njohuri bazë për e-commerce dhe proceset e blerjeve online.

Pse t’i bashkoheni www.foleja.com:

 • Një mundësi për të qenë pjesë e një kompanie emocionuese, në rritje të e-commerce.
 • Një mjedis pune mbështetës dhe bashkëpunues.
 • Kompensim konkurrues dhe potencial për rritje të karrierës.
 • Pagë 350€ bruto

Nëse jeni të apasionuar pas shërbimit ndaj klientit dhe dëshironi të jeni pjesë e një kompanie që
vlerëson kënaqësinë e klientëve të saj, Foleja ju fton të bashkoheni me ekipin tonë si Zyrtar për
Mbështetjen e Klientëve (Customer Support).
Aplikoni sot përmes butonit ‘Apliko Këtu‘ ose në [email protected] duke specifikuar pozitën që aplikoni dhe kontribuoni në misionin tonë për të ofruar përvoja të jashtëzakonshme të klientëve në botën e e-commerce.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?