www.ofertapune.net Zyrtar i Logjistikës | PunaIme

Zyrtar i Logjistikës

Kompania

Di Casa Home Design

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

08-02-2024

Data e perfundimit

06-03-2024

Lloji i orarit

Full Time

KONKURS

Di Casa Home Design u krijua në vitin 2008 dhe është aktualisht kompania lider në tregun vendor. Puna jonë bëhet me passion duke nxjerrë në pah personalitetin unik të çdo dizajni individual nga koncepti në jetë. Është me të vërtetë një qasje pasionante dhe shumë e detajuar në kërkimin e përsosmërisë. Ne përpiqemi të realizojmë diçka që është shembull i punës së mirë dhe kujdesit të mjeshtërisë së punuar me dorë.
Di Casa vazhdon të sjellë në treg një gamë të gjerë produktesh moderne dhe bashkëkohore. Duke përdorur materiale premium, me cilësi të lartë. Duke bashkëpunuar me liderët globalë të prodhimit të modiljeve të nivelit të lartë.
Me vlerësim të madh për kohën dhe konsideratën tuaj, ju falënderojmë për njohjen me ne dhe presim me padurim vizitën tuaj.

Di Casa Home Design shpall konkurs pune:

Zyrtar i Logjistikës

 X2

Detyrat:

 • Përvojë pune 3+ vite 
 • Organizimi i te gjitha transporteve te kompanise
 • Të jetë i fokusuar dhe përqendruar në pozitën e punës
 • Përgadit produktet e montuara dhe të showroomit për teren
 • Përcjell me vemendje detajet dhe demtimet e mundshme brenda fabrikës para se te niset porosia
 • Thirrja e klientëve para pranimit të porosisë
 • Mbikqyrja e punëtorëve të transportit
 • Aftësi për të punuar në grup
 • Mbikqyrja e automjeteve dhe percjellja e GPRS te tyre
  Raportimi ditor ne menaxhment
 • Te jete i gatshem te punoj nen presion dhe me orar fleksibil

Mënyra Aplikimit:

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit ‘Apliko Këtu‘ ose +383 48 600 002

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?