www.ofertapune.net Zyrtar/e për Marrëdhënie me Publikun (PR) dhe Komunikim | PunaIme

Zyrtar/e për Marrëdhënie me Publikun (PR) dhe Komunikim

Kompania

Kulinare

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

25-01-2024

Data e perfundimit

02-03-2024

Lloji i orarit

Full Time

Konkurs për vende të lira pune

Ndërmarrja Kulinare shpk me seli në Graçanicë është ndërmarrje që furnizon sektorin e gastronomisë me pajisje dhe vegla hoteliere. Në kuadër te zgjerimit të aktiviteteve të saja, shpall konkurs për këto vende te lira pune:

 1. Pozita: Zyrtar/e per Marredhenie me Publikun (PR) dhe Komunikim

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Zhvillon dhe zbaton planet strategjike te komunikimit per të promovuar vlerat e ndërmarrjes.
 • Përpilon dhe shpërndan materiale dhe njoftime në media të ndryshme.
 • Menaxhon, përditëson dhe komunikon me palët e interesuara përmes mediave sociale, webfaqës, etj.
 • Planifikon dhe organizon evente dhe ngjarje tjera publike për të promovuar ndërmarrjen.
 • Bashkëpunon me ekipin e shitjes për të krijuar fushata që promovojnë shitjen
 • Monitoron dhe analizon efektivitetin e fushatave të ndryshme

Kualifikimet:

 • Diplomë universitare në PR, Komunikim me Media apo Marketing
 • Aftësi të theksuara komunikimi verbal dhe me shkrim
 • Njohuri të parimeve dhe strategjive të shitjes
 • Njohuri e shkëlqyer e platformave të mediave dixhitale / sociale dhe përdorimi i tyre në nxitjen e shitjes.
 • Përvojë përkatëse së paku 2 vite në pozitë të ngjajshme
 • Patent shoferin e kategorisë B
 • I/e gatshëm për pune ekipore

Kandidatët e interesuar mund të dorëzojnë CV-në duke cekur për pozitën që aplikon, së bashku me dokumentacionin përkrahës në email adresën zyrtare [email protected] deri në afatin e caktuar apo përmes butonit “Apliko Këtu”

Vetëm kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e kërkuara do të ftohen në intervistë.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?