www.ofertapune.net Zyrtar/e për Eksport | PunaIme

Zyrtar/e për Eksport

Kompania

Devolli Group

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

17-04-2024

Data e perfundimit

22-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Devolli Group SH.P.K., shpall konkurs për vende të lira të punës:

 • Zyrtar/e për Eksport

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Hulumtimi dhe gjetja e klientëve të ri potencial;
 • Menaxhon marrdhëniet dhe kërkesat e klienteve ekzistues;
 • Përgaditja e dokumentave të exportit;
 • Menaxhon porositë dhe kërkesat e klientëve;
 • Përgaditja e raporteve të shitjes në baza javore, mujore dhe vjetore;
 • Përcjellja e trendeve dhe konkurences;
 • Raporton tek eprori apo menaxhmenti i lartë;
 • Kryerja e detyrave tjera të caktuara nga eproret apo menaxhmenti;

Kërkesat dhe kualifikimet:

 • Diplomë universitare;
 • Dëshmi mbi trajnime tjera;
 • Njohuri e gjuhes Angleze (e domosdoshme);
 • Njohja e gjuhës Turke, Gjermane, Serbo-Kroate (e preferueshme);
 • Aftësi të shkelqyera komunikimi dhe negocimi;
 • Aftësi organizative dhe planifikuese;
 • Aftësi të punës në grup;
 • Aftësi të mira kompjuterike;
 • I/E gatshëm/e për udhëtime jashtë vendit;

Të interesuarit mund të aplikojnë duke shtypur butonin e mëposhtëm “APLIKO”

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?