www.ofertapune.net Zyrtar/e për Burime Njerëzore | PunaIme

Zyrtar/e për Burime Njerëzore

Kompania

Aztech Electronics

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

07-02-2023

Data e perfundimit

31-10-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Burime Njerëzore

Kompania AZTECH është lider në fushën e shitjes me pakicë për lëminë e elektronikës në tregun Kosovar. Aktualisht kompania AZTECH zhvillon aktivitetin e saj në qytete të ndryshme të Kosovës. Kompania AZTECH shpall konkurs – vende të lira pune për pozitat:

Zyrtar/e për Burime Njerëzore

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Asiston në punët e ndërlidhura me procesin e rekrutimit (shpalljen e konkurseve, organizimin e intervistave, plotësim e dokumentacionit përkatës për punëtorët e rinj etj.),
 • Mban dhe përditëson të dhënat për prezencën, mungesën dhe lëvizjet e të punësuarve,
 • Mirëmban, sistemon dhe përditëson dokumentacionin në dosjet e të punësuarve,
 • Asiston në proceset që ndërlidhen me zhvillimin profesional të të punësuarve (vlerësimin e nevojave për trajnime, përpilimi dhe implementimi e planit të trajnimeve, etj.)
 • Kujdeset që të respektoj dhe implementoj të gjitha politikat, praktikat dhe procedurat e Burimeve Njerëzore,
 • Asiston në përgatitjen e kontratave të punës dhe në përgatitjen e listës së pagave,
 • Përgatitjen e raporteve te rregullta ne lidhje me të dhënat e punëtoreve,
 • Dhe detyra tjera të përcaktuar nga punëdhënësi.

Kualifikimet:

 • Preferohet të jetë i/e diplomuar në ekonomi, shkenca shoqërore apo në fusha tjera relevante,
 • Preferohet së paku 1 (një) vit përvojë pune relevante,
 • Shkathtësi të mira ndër-njerëzore dhe komunikimi,
 • Të jetë kreativ dhe te ketë aftësi analitike si dhe i gatshëm për pune ekipore,
 • Metodik, i/e organizuar, fleksibil dhe i/e shpejt në zgjidhjen e problemeve,
 • Njohuri shumë të mira të pakos MS Office,
 • Preferohet leje e vozitjes (kategoria B).

Ne ofrojmë:

 • Orar fleksibil të punës,
 • Ambient dinamik të punës me fuqinë e kompanisë lider në tregun kosovar,
 • Mundësi reale të zhvillimit profesional, dhe
 • Pagë konkurruese.

Të interesuarit mund ta dërgojnë CV-në e tyre në: [email protected] duke shenuar në subject pozitën Zyrtar/e për Burime Njerëzore

Afati për aplikim deri me datë: 20.02.2023

Për informatën tuaj, vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë nga Departamenti i Burimeve Njerëzore.