www.ofertapune.net Zyrtar/e i/e Lartë i/e Financave | PunaIme

Zyrtar/e i/e Lartë i/e Financave

Kompania

Klinika Amerikane

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

21-06-2024

Data e perfundimit

20-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Klinika Amerikane “Dr. Behar Kusari” si një nga Institucionet Shëndetësore Private tashmë të dëshmuara në profesionalizëm, seriozitet dhe mbi të gjitha e njohur me ambiente pune të përshtatshme, të qëndrueshme si dhe e përkushtuar ndaj punonjësve.

Në kuadër të departamentit te Financave dhe Administrates, është në kërkim të një pjesëtar/e për tu bërë pjesë e ekipit duke sjellur një bashkëpunim ekipor në punën e përditshme të qështjeve financiare. Për të mundësuar një mjedis të hapur dhe konkurues, shpall konkurs për:

Zyrtar/e i/e Lartë i/e Financave

Detyrat dhe Përgjegjësit:

 • Procedimi i të gjitha dokumenteve kontabël së bashku me ekipin e financave
 • Zhvillimi i strategjive të investimeve në bashkëpunim me Menaxhmentin
 • Interpretimi i analizës financiare
 • Krijimi i raporteve financiare
 • Ndjekja e treguesve kryesorë të performancës (KPIs) për kompaninë
 • Krijimi dhe zbatimi i politikave dhe strategjive financiare
 • Pajtimi dhe auditimi i të dhënave dhe llogarive financiare
 • Ofrimi i shërbimit ndaj klientit dhe këshilla financiare për klientët

Kualifikimet:

 • Pervojë minimumi 5 vite pune në standardet e kontabilitetit dhe në përgatitje financiare
 • Bachelor në financë, kontabilitet, ose fushë përkatëse (e preferueshme)
 • Çertifikim në Standardë të Kontabilitetit (e preferueshme)
 • Njohuri të thella mbi rregulloret financiare dhe proceset e kontabilitetit
 • Aftësi të jashtëzakonshme analitike dhe të menaxhimit të kohës
 • Aftësi të avancuara ne MS Excel
 • Njohuri mbi procedurat financiare dhe të kontabilitetit

Kandidatet duhet të dorezojnë:

 • CV-në e tyre 
 • Së paku 2 referenca
 • Letër Motivuese duke inkorporuar përvojat e mira në kontabilitet në pozitat e mëhershme
 • Çertifikata tjera që lidhen me pozitën dhe kualifikemet e kërkuara

Klinika Amerikane “Dr. Behar Kusari” inkurajon të gjithë kandidatët e interesuar të aplikojnë duke dërguar CV-në dhe dokumentat relevante në: [email protected]

Aplikimi është i hapur deri më:

10/07/2024