www.ofertapune.net Zyrtar/e Çertifikues (1) | PunaIme

Zyrtar/e Çertifikues (1)

Kompania

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

02-11-2023

Data e perfundimit

26-03-2024

Lloji i orarit

Full Time