www.ofertapune.net Vozitës i Kamionave | PunaIme

Vozitës i Kamionave

Kompania

Shell Kosova

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

13-03-2023

Data e perfundimit

12-04-2023

Lloji i orarit

Full Time

Pozita e punës: VOZITËS I KAMIONIT ME CISTERNË (Kategoria C për Kosovë)

 Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV-të dhe kopjen e dokumentave te kerkuara në zyret e AL-Petrol në Miradi e Ulët, Fushë Kosovë dhe në email [email protected]

Dokumentat e nevojshmepëraplikim:

  1. Patent shoferin (kategorin C – valide),
  2. ADR (valide)
  3. Certifikaten e mjekut (valide)
  4. Pasaporten (valide)
  5. Certifikaten CPC (e preferuar)
  6. Dokumentin qe nuk jeni nenhetime(obligative)

NE SUBJEKT LETE SHENOHET POZITA PERTECILENAPLIKONI.

INFORMATA SHTESE PREJ ORES 08.00-16.00NE, TEL: +38349940014

Apliko këtu