www.ofertapune.net Visual Merchandiser, Marketing and Social Media | PunaIme

Visual Merchandiser, Marketing and Social Media

Kompania

United Colors of Benetton

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

10-07-2024

Data e perfundimit

24-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

KONKURS

United Colors of Benetton Kosova shpall konkurs:

 • Visual Merchandiser

Detyrat dhe Përgjegjësite: 

 • Planifikimi dhe zhvillimi i ekspozitave te produkteve ne dyqane
 • Instalimi i dizajnit te vitrines dhe dekorimit te dyqaneve
 • Vendosja e produkteve ne menyre te duhur per te maksimizuar qasje dhe shitje
 • Vleresimi i kategorive te produkteve dhe planifikimi i organizimit te tyre ne dyqan
 • Ndertimi i zonave te ekskluzivitetit dhe promovimi i produkteve te reja
 • Zhvillimi i strategjive per rritjen e shitjeve

Kualifikimi dhe Përvoja:

 • Diplomë e shkollës së Mesme,
 • Të ketë përvojë pune në shitje,
 • Preferohet njohja e gjuhës angleze,
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi

Pozita: Social Media Manager

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Menaxhimin e faqes së internetit dhe SEO (Optimizimi për motorët e kërkimit);
 • Zhvillimi dhe zbatim i strategjive të medias sociale për të rritur praninë tonë në internet.
 • Menaxhimi i platformave të rrjeteve sociale (Facebook,Instagram,TikTok),
 • Bashkëpunimi me ekipet e marketingut dhe të komunikimit për të siguruar që mesazhet tona të jenë të konsistenta dhe të përshtatshme për audiencën tonë.
 • Përditësimi dhe menaxhimi i profileve të kompanisë në platformat kryesore të medias sociale.
 • Kryen edhe detyra tjera shtesë të përcaktuara nga personat përgjegjës.

Kualifikimet dhe aftësitë:

 • Diplomë universitare, drejtimi Marketing apo fushat të tjera të ngjashme;
 • Përvojë paraprake në menaxhimin e rrjeteve sociale 
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe menaxhimi të kohës.
 • Kreativitet dhe aftësi për të krijuar përmbajtje tërheqëse dhe të përshtatshme për audiencën e caktuar.
 • Njohuri rreth shitjeve online
 • Të ketë njohuri të gjuhës angleze

Mënyra e Aplikimit:

Të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë CV-në e tyre përmes adresës: [email protected]