www.ofertapune.net Visual Merchandiser, Asistent/e i/e Shitjes (Arkatar) | PunaIme

Visual Merchandiser, Asistent/e i/e Shitjes (Arkatar)

Kompania

Jack & Jones

Data e publikimit

12-06-2024

Data e perfundimit

03-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit: bit.ly/3X6i3Fl