www.ofertapune.net Video Editor - Remote or Office | PunaIme

Video Editor – Remote or Office

Kompania

Ura Media

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

23-01-2023

Data e perfundimit

22-02-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Art dhe Kulturë

Video Editor – Remote or Office


Benefitet:

  • Kontrata 1-3 vjeçare me mundësi vazhdimi apo renovimi
  • Sigurim shëndetësor
  • Prosperitet në ngritje detyre

Kualifikimet në pozitën Video Editor janë:

  • Njohuri të shkëlqyeshme të Adobe Premiere Pro;
  • Njohuri të shkëlqyeshme të gjuhës angleze;
  • Njohuri mbi platformat e mediave sociale (duke përfshirë YouTube);
  • Të kuptojë si funksionojnë mediat sociale;
  • Të jetë kreativ/e, këmbëngulës/e;
  • Kureshtar/e, fleksibil/e dhe energjik;
  • Të ketë eksperiencë paraprake.

Nëse keni njohuri, përvojë apo kërkoni të zhvilloheni në këtë drejtim, presim aplikimet tuaja përmes butonit “Apliko” ku ju duhet edhe të ngarkoni CV-në tuaj në Gjuhën Angleze.

Apliko këtu