www.ofertapune.net Video Editor | PunaIme

Video Editor

Kompania

Studio Moderna

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

23-08-2023

Data e perfundimit

24-03-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Art dhe Kulturë

*KONKURS PUNE PER POZICIONIN “VIDEO EDITOR”

Studio Moderna është kompani internacionale që operon në mbi 20 vende të botës me pervojë pune me më shumë se 30 vite. Brendet tona të mirënjohura janë: Dormeo, Delimano, Walkmaxx, TopShop, Wellneo, dhe Rovus.

Bashkohuni me një ndër kompanitë më elitare në Kosovë që ofron ambient të këndshëm dhe komfort pune si dhe kushte për zhvillim të karrierës.

Pozita: Video Editor

Vendi i punës: Prishtinë

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Përgjegjës për editimin e video-ve në përputhje me udhëzimet, stilin dhe kërkesat e kompanisë;
  • Përgjegjës për inkorporimin e muzikës, dialogut, grafikave dhe efekteve.

Kriteret:

  • Përvojë në fushën Video Editing;
  • Njohuri profesionale në programet: Adobe Premier Pro, Adobe After Effects;
  • Aftësi për të qenë fleksibil në kryerjen e detyrave ekipore.

Për të aplikuar, dërgoni CV-në tuaj në adresën e email-it [email protected] dhe portofolion e punëve tuaja paraprake në këtë fushë.