www.ofertapune.net Vende të lirë pune (Prishtina Mall) | PunaIme

Vende të lirë pune (Prishtina Mall)

Kompania

Interex

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

12-01-2023

Data e perfundimit

02-02-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim