www.ofertapune.net Shitëse në Showroom (2) | PunaIme

Shitëse në Showroom (2)

Kompania

Blini

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

12-01-2024

Data e perfundimit

25-02-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kompania Blini tashmë një brend i njohur në të gjithë botën për stilin, punën dhe cilësinë në dizajnimin e fustaneve të nusërisë, fustaneve të mbrëmjëve dhe kostumeve të meshkujve, tashmë me një zhvillim dhe rritje të mëtutjeshme, për plotësimin e nevojame me staf, shpall:

KONKURS PUNE

 • Shitese ne showroom (2)

Përgjegjesitë dhe Detyrat:

 • Ofron shërbim cilësor, profesional dhe të kënaqshëm te klientët;
 • Prezantimin e produkteve tek klientët e dyqanit;
 • Ndjek procedurat e shitjes që në momentin e ardhjes së klientit;
 • Informon klientët për koleksionet e reja dhe përshtat nevojat e klientit sipas koleksioneve te markës;
 • Vendos artikujt ne dyqan sipas masave dhe rregullave të Brendit;
 • Merret me zëvendsimin e artikujve qe mungojnë në dyqan;
 • Kujdeset që dhoma e provës dhe ambientet e dyqanit te janë te rregulluara dhe të pastërta;
 • Mbanë përgjegjësi për mallin që ka në dyqan.

 Kushtet:

 • Pervoja e punes minimum 6 muaj
 • Të ketë të përfunduar shkollen e mesme (Diploma Univeritare është avantazh);
 • Etikë të lartë profesionale dhe orientim drejtë shërbimit ndaj klientit;
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe shitjeje;
 • Të jetë e motivuar e besueshme dhe me deshirë për të punuar;
 • Të zotërojë mirë gjuhën Angleze

Benefitet:

 • Ambient pozitiv i punës;
 • Pagë konkurruese duke u bazuar në përvojën dhe aftësitë e aplikuesit/es;
 • Programe të bonuseve dhe shpërblime;
 • Mundësi të mira avancimi brenda kompanisë;
 • Trajnime profesionale.

Nëse jeni të interesuar t’i bashkoheni ekipit tonë, ju lutem dërgoni CV -në duke specifikuar në

Subject pozitën e punës për të cilin po aplikoni, në email: [email protected]

Personat të cilat nuk kanë qasje në email, mund të na shkruani vetëm në viber dhe whatsapp, në numrin e telefonit +383 44 465 091.

Kandidatët e përzgjedhur do të njoftohen për intervistë.

Afati i fundit për aplikim: 31.01.2023

Lokacioni: Prishtinë – Veternik