Vende të lira pune

Kompania

Blini

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

25-04-2022

Data e perfundimit

24-05-2022

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Art dhe Kulturë

Blini tashmë një brend I njohur në të gjithë botën për stilin, punën dhe cilësinë në dizejnimin e fustaneve të nusërisë, fustaneve të mbremjev, dhe kosumeve të meshkujve, tashme me një zhvillim dhe rritje të mëtutjeshme hapë konkurs për vende të lira pune.

 Në përvjetorin e 20-të të  krijimit të kompanisë hapim  edhe pikën e re të shitjes dhe fabriken e prodhimit në Prishtinë- Veternik, ku edhe kemi nevojë për staf të ri në rrugëtimin tonë të mëtutjeshëm në rrugën e nisur. Prandaj ju ftojmë të gjithë ata që janë të interesuar për punë dhe që kanë motivim dhe kreativitet që të na bashkangjiteni në këtë rrugëtim.

Pozitat e hapura për punë janë :

 • Rrobaqepës/e me makinë (15);
 • Rrobaqepës/e me gjilpërë (30);
 • Dizajner/e i/e Modës; (2)
 • Dizajner/e Draping; (2)
 • Patronist/e; (2)
 • Koordinator/e i/e Prodhimit; (1)
 • Shitese Fizike; (3)
 • Praktikant/e për pozitat e lartëcekura (15)
 • Pastruese (1)

Orari: 08:00 – 16:00

Lokacioni: Prishtinë – Veternik

Benefitet:

 • Mjedis pozitiv i punës;
 • Pagë konkurruese duke u bazuar në përvojën dhe aftësitë e aplikuesit/es;
 • Programe të bonuseve dhe shpërblime;
 • Mundësi e mirë avancimi brenda kompanisë.

Nëse jeni të interesuar t’i bashkoheni ekipit tonë, ju lutem dërgoni CV -në dhe portfolion tuaj, duke specifikuar në Subject rolin për të cilin po aplikoni, në email: [email protected]. Personat të cilat nuk kanë qasje në email, mund të na shkruani vetëm në viber dhe ëhatsapp, në numrin e telefonit +383 44 465 091.

Të gjithë aplikantët me pervojë pune do të kenë përparësi në përzgjedhje.

Kandidatët e përzgjedhur do të njoftohen për intervistë. 

Afati i fundit për aplikim: 20.05.2022.

Apliko këtu