www.ofertapune.net Vende të lira pune (Ulqin) | PunaIme

Vende të lira pune (Ulqin)

Kompania

Pekara Furra Evropa

Lokacioni

Jashtë Vendit

Data e publikimit

27-05-2024

Data e perfundimit

23-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

Furra Evropa në Ulqin është në kërkim të kandidatëve për plotësimin e pozitave të mëposhtme:
  • Shitese x15
  • Kuzhiniere x4
  • Ndihmes kuzhinier/e x6
  • Pastiqier/e x1
  • Ndihmes pastiqier/e x1
  • Shofer x4
  • Pastrues/e x4
  • Punetor ne furre x7
  • Punetor per ne prodhim x6
Puna është sezonale!
Vendbanimi dhe ushqimi sigurohet nga firma!
Numër kontaktues: +38267881288 (Viber & WhatsApp)