www.ofertapune.net Vende të lira pune (7) | PunaIme

Vende të lira pune (7)

Kompania

Amas Lounge Bar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

08-05-2024

Data e perfundimit

06-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

Amas Lounge Bar hapë konkurs për pozitat:
  • Kuzhinier/e
  • Pasticiere
  • Ndihmëse Kuzhiniere
  • Shankist/e
  • Ndihmëse Shankiste
  • Kamarier/e
  • Ndihmëse Kamariere
Detyrat dhe përgjegjësitë:
  • Të kenë aftësi të mira komunikuese.
  • Të kenë aftësi të mira organizative.
  • Të kenë aftësi të mira të punës në grup.
Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes numrave kontaktues:
043747575 ose 049148833
Email