www.ofertapune.net Vende të lira pune (7) | PunaIme

Vende të lira pune (7)

Kompania

Koha Grill

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

02-04-2024

Data e perfundimit

25-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

“Koha Grill”, një restaurant i njohur dhe i pëlqyer në Prishtinë, ka hapur konkurs për pranimin e punëtorëve për të përforcuar ekipin tonë. Jemi në kërkim të kandidatëve të kualifikuar për pozitat e mëposhtme:

Pozitat e Lira:

  1. Kuzhinier
  2. Skarist
  3. Pizzaman
  4. Ndihmës Kuzhinier
  5. Enelarese
  6. Kaciere
  7. Kamarier

Mënyra e Aplikimit: Të gjithë të interesuarit janë ftuar të kontaktojnë në numrin tonë të telefonit:  +383 49 424 142 dhe +383 49 535 725