www.ofertapune.net Vende të lira pune (10) | PunaIme

Vende të lira pune (10)

Kompania

NTP Shehu

Lokacioni

Drenas

Data e publikimit

30-05-2024

Data e perfundimit

27-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

KONKURS PUNE

Fabrika për përpunimin e shkalleve  nga druri “ SHEHU L.L.C” ne Parkun e Biznesit- Komoran, shpall konkurs për vende të lira pune si:

 1. Mjeshtër në sektorin e përpunimit te metalit – 1
 • Aftësi dhe pergjegjësi për prodhimin dhe përfundimin e produktëve të metalit duke përdorur makineri të avancuara, vegla dore.
 • Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm për punë në grup
 • Preferohet të ketë përvoj pune
 1. Mjeshtër në sektorin e përpunimit të drurit – 1
 • Aftësi dhe pergjegjësi për prodhimin dhe përfundimin e produktëve të drurit duke përdorur makineri të avancuara,vegla dore,
 • Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm për punë në grup
 • Preferohet te ketë përvoj pune 
 1. Ndihmës mjeshter në sektorin e përpunimit të drurit – 2
 • Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm për punë në grup
 1. Ndihmë në sektorin e ngjyrosjes – 2
 • Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm për punë në grup

       5. Operator në CNC 5 AXE  2

 • Të ketë aftesi për të operuar në makinë CNC
 • Të mirëmbaje makinat
 • Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm për punë në grup

        6. Ndihmës Monter 2

 • Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm për punë në grup

Të interesuarit te dergojn CV ne Email: [email protected]

Kontaktoni në numrat: 045 600 975,                                      

  Adresa: Parku I Biznesit – Komoran