www.ofertapune.net Vende të lira pune (6) | PunaIme

Vende të lira pune (6)

Kompania

NTP Shehu

Lokacioni

Drenas

Data e publikimit

29-04-2024

Data e perfundimit

28-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

KONKURS PUNE

Fabrika për përpunimin e shkalleve  nga druri “ SHEHU L.L.C” ne Parkun e Biznesit- Komoran, shpall konkurs 

për vende të lira pune si:

  1. Mjeshtër në sektorin e përpunimit te metalit– 1

Aftësi dhe pergjegjësi për prodhimin dhe përfundimin e produktëve të metalit duke përdorur makineri të

avancuara, vegla dore

Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm për punë në grup

Preferohet të ketë përvoj pune

  1. Mjeshtër në sektorin e përpunimit të drurit 1

Aftësi dhe pergjegjësi për prodhimin dhe përfundimin e produktëve të drurit duke përdorur makineri të avancuara,vegla dore

Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm për punë në grup

Preferohet te ketë përvoj pune 

  1. Ndihmës mjeshter në sektorin e përpunimit të drurit – 2

Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm për punë në grup

  1. Ndihmë në sektorin e ngjyrosjes -2

Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm për punë në grup

Të interesuarit te dergojn CV ne Email: [email protected]

Kontaktoni në numrat:  045 622 355 dhe 045 600 975,                                      

  Adresa: Parku I Biznesit – Komoran