www.ofertapune.net Vende të lira pune (6) | PunaIme

Vende të lira pune (6)

Kompania

Herta Kids

Lokacioni

Fushë Kosovë

Data e publikimit

09-04-2024

Data e perfundimit

21-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Konkurs Pune
Orta Food and Fun shpallë konkurs për pozitat:
 • Kamarier
 • Shankist
 • Pjatalarese

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Të bëjë shërbimin dhe servimin e ushqimeve dhe pijeve.
 • Të jetë i/e shkathtë.
 • Të ketë aftësi të mira bashkëpunimi dhe komunikimi.

Konkurs Pune
Herta Kids shpallë konkurs për pozitat:
 • Sektoriste
 • Shitëse Online
 • Kujdestare e Lojërave

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Të jetë përgjegjëse për rregullimin e sektorit.
 • Të bëjë menaxhimin dhe shitjen e produkteve në online.
 • Të jetë përgjegjëse për këndin e lojrave.

Të gjithë të interesuarit mund të kontaktojnë përmes numrit 049168800 

049969400