www.ofertapune.net Kamarier/e, Shankist/e, Ndihmës Shankist/e, Ndihmës/e Kuzhine | PunaIme

Kamarier/e, Shankist/e, Ndihmës Shankist/e, Ndihmës/e Kuzhine

Kompania

Tai Sweets

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

18-06-2024

Data e perfundimit

20-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

KONKURS
Tai Sweets & Cafe kompani e cila merret me pergaditjen e akulloreve tajlandeze, bubble tea, milkshake, kafe si dhe nje game e gjere me produkte shpall konkurs pune ne pikat e saj ne Sheshin Nena Tereze, Prishtina Mall dhe Albi Mall.
Sheshi Nena Tereze:
 • 8 shankise (F)
 • 10 Ndihmes Shankiste (F)
 • 4 Barista
 • 10 Kamarier/e
 • 6 Ndihmes/e Kuzhine 
Prishtina Mall:
 • 2 shankist/e
 • 3 Ndihmes Shankiste (F)
 • 2 kamariere (F)
Albi Mall:
 • 2 Ndihmes Shankiste (F)
Ne ofrojme:
 • 2 dite pushim javore
 • Pagese konkuruese (me ore)
 • Orari fleksibil
Orari i pikave:
Sheshi Nena Tereze: 07:00-00:00
Albi Mall: 09:00-23:00
Prishtina Mall 08:00-23:00
Shenim: Per piken ne Sheshin Nena Tereze ofrohet edhe pune me gjysem orari (Part Time)
Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit ‘Apliko Këtu’

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?