www.ofertapune.net Vende të lira pune (4) | PunaIme

Vende të lira pune (4)

Kompania

Koha Grill

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

27-05-2024

Data e perfundimit

19-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

“Koha Grill”, një restaurant i njohur dhe i pëlqyer në Prishtinë, ka hapur konkurs për pranimin e punëtorëve për të përforcuar ekipin tonë. Jemi në kërkim të kandidatëve të kualifikuar për pozitat e mëposhtme:

Pozitat e Lira:

  1. Ndihmës Kuzhinier
  2. Kamarier
  3. Shitëse për akullore
  4. Arkatare

Lokacioni: Në shesh, përballë Katedrales

Mënyra e Aplikimit: Të gjithë të interesuarit janë ftuar të kontaktojnë në numrin tonë të telefonit: +383 49 535 725