www.ofertapune.net Vende të lira pune (4) | PunaIme

Vende të lira pune (4)

Kompania

Daakonn Investment

Lokacioni

Ferizaj

Data e publikimit

25-04-2024

Data e perfundimit

24-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

DAAKONN INVESTMENT, me kënaqësi vazhdon rekrutimin për të plotësuar vendet e lira të punës.

Nëse jeni person kreativ dhe i motivuar për të zhvilluar karrierën, atëherë aplikoni edhe ju për tu bërë pjesë e ekipit tonë.

Andaj si rezultat i zgjerimit të aktivitetit afarist, DAAKONN INVESTMENT kërkon kandidatë të motivuar të aplikojnë për vendin e punës si:

 

  • Mjeshtër për montim të Fasadave Ventiluese – (2 vende të lira)
  • Ndihmës Mjeshtër për montim të Fasadave Ventiluese – (2 vende të lira)

 

 

Vendi i punës: Ferizaj, Kosovë

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

  • Të bëjë montimin e Fasadave Ventiluese në objektet të cilat janë në proces të ndërtimit;
  • Aftësi koordinuese të punë;
  • Të ketë aftësi të punojë në lartësi(Skele);
  • Të jetë fleksibil në ekip;

Kualifikimet:

  • Të ketë njohuri dhe përvojë pune në montimin e Fasadeve Ventiluese;
  • Të ketë përvojë pune si mjeshtër;
  • Të ketë aftësi për të organizuar proceset e punës;
  • Përparësi kanë personat që kanë përvojë mbi 3 vite  dhe të njejtat duhet ti ketë të dëshmuara (Referenca).

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV-në, përmes e-mail adresës në:  [email protected] ose mund të dërgohen edhe fizikisht tek zyret e kompanisë në adresën: Dëshmorët e Kombit, Ferizaj.

Kontakt: +383 49 708 800; Dëshmorët e Kombit, Ferizaj.

Konkursi është i hapur deri më 31.05.2024.

Duke ju falënderuar për aplikim, ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen.