www.ofertapune.net Vende të lira pune | PunaIme

Vende të lira pune

Kompania

Banja e Kllokotit

Lokacioni

Gjilan

Data e publikimit

09-07-2024

Data e perfundimit

08-08-2024

Lloji i orarit

Full Time

KONKURS

Spitali Special për Terapi Fizikale me Rehabilitim “Banja e Kllokotit”  është i përkushtuar për të ofruar shërbime të rehabilitimi dhe fizioterapie për pacientët që kanë nevojë për kujdes të specializuar. Institucioni ky i avancuar me një ekipi mjekësor me përvojë dhe qasja jonë sigurojnë që pacientët tanë të marrin trajtimin më cilësor për shërimin dhe mirëqenien e tyre.

Banja e Kllokotit shpall konkurs për plotësimin e pozitave:

  1. Kontabilist/e
  2. Jurist/e
  3. Administrat Publike 
  4. Marketing

Kandidatetë të cilët dëshirojn që të aplikojn në këto pozita të kenë së paku 1 deri 2 vite përvoj pune.

Mënyra e aplikimit:
Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes emailit [email protected]