www.ofertapune.net Vende të lira pune | PunaIme

Vende të lira pune

Kompania

Pixel Print

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

20-06-2024

Data e perfundimit

24-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Pixel Print hap konkurs për vende të lira pune për pozitat:

  1. Mjeshtër për 3D reklama
  2. Mjeshtër për aplikim të foljeve
  3. Ndihmës për 3D reklama
  4. Ndihmës për aplikim të foljeve

Lloji i punësimit: Full Time

Lokacioni: Prishtinë

Orari i punës: Full Time/ 08:00 – 17:00 (pauza nga ora 12:00 – 13:00), e hëne – e premte

Paga:

  • Për mjeshtër me përvojë pune dhe të dëshmuar 800EUR neto
  • Për ndihmës 500EUR neto

Vlenë të përmendet: Punëtorët regjistrohen, deklarohen për tatime, kontribute e të tjera

Të interesuarit mund të dërgojnë CV në [email protected]

+38349509572