www.ofertapune.net Vende të lira pune | PunaIme

Vende të lira pune

Kompania

Inside

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

12-06-2024

Data e perfundimit

22-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Arkitekturë

SHPALLJE PER PUNE

Kompania  “INSIDE Group L.L.C” kerkon pune per dy punetore:

Vendi i punes: Prishtine.

Pozitat e hapura:

Arkitekt-e 

Detyrat dhe pergjegjesite

 • Te kete njohuri ne programe per Renderim
 • Te jete I diplomuar ne fushen perkatese
 • Te punoje ne pune ekipore

Punetor per montim dhe njohuri ne makineri per CNC

 Detyrat dhe pergjegjsite

 • Pervoje pune ne prodhimin e orendive, mobiljeve me material perkates dhe makineri.
 • Te kujdeset per detajet e punimeve sipas planeve te percaktuara nga shefi I prodhimit.
 • Te kete njohuri mbi makinerite prodhuese te zdrukthtarise.
 • Kujdeset per planin javor te puneve ne pergjithesi.
 • Pro aktivitetit dhe gatishmerise per pune ekipore.

Oferta

 • Page me standarde europiane.
 • Racion i plote ushqimor.
 • Udhetimi per ne pune behet me automjetin e siguruar nga kompania jone.

Menyra e aplikimit:

Te gjithe te interesuarit mund te aplikojne duke deguar CV-ne e tyre permes butonit “Apliko Ketu” ose ne emaili-n: [email protected]

 

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?