www.ofertapune.net Shitës/e, Teknik, Ndihmës Teknik, Praktikanta me pagesë, Auto Larje | PunaIme

Shitës/e, Teknik, Ndihmës Teknik, Praktikanta me pagesë, Auto Larje

Kompania

Ejona

Lokacioni

Pejë

Data e publikimit

28-05-2024

Data e perfundimit

26-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

Ejona shpallë konkurs për pozitat:
  • Shitës/e në dyqan
  • Teknik të makinerisë
  • Teknik të elektroteknikës
  • Ndihmës teknik
  • Praktikanta me pagesë, në punë makinerike dhe elektrike
  • Puntor në Auto Larje 

Lokacioni: Pejë

Të interesuarit mund të kontaktojnë në: 049/137987 / [email protected]

si dhe mund të paraqiten tek zyret tona në Zahaq, Pejë