www.ofertapune.net Vende të lira pune | PunaIme

Vende të lira pune

Kompania

Koshi Group

Lokacioni

Prizren

Data e publikimit

27-05-2024

Data e perfundimit

25-06-2024

Kategoritë

Prodhim

Kompania Koshi Group lanson linjen e re të prodhimit dhe hap vende të reja të punës

  • Ofrojmë trajnim professional gjatë punës
  • Punë me kontratë afatgiatë me benefite
  • Transporti dhe Ushqimi
  • Paga 13
  • Shtune & Dille Pushim
  • Puna jashtë orarit me pagesë shtesë
  • Bonuse shtesë

Kriteret per punësim:

  • Niohurit bazike apo përvoja eventuale në zanatet e ngjashme konisderohen përparësi (Limari, Zdrukthtari, Rrobagepësi, Mekanik ,Saldues apo Elektricist)
  • Mosha 18-45 vjecare

Nëse keni aftësi të tillë eja dhe apliko!

Kontakto në 049 973 409 / whatsapp