www.ofertapune.net Vende të lira pune | PunaIme

Vende të lira pune

Kompania

Banja e Kllokotit

Lokacioni

Gjilan

Data e publikimit

27-05-2024

Data e perfundimit

19-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

Spitali Special për Terapi Fizikale me Rehabilitim “Banja e Kllokotit”  është i përkushtuar për të ofruar shërbime të rehabilitimi dhe fizioterapie për pacientët që kanë nevojë për kujdes të specializuar. Institucioni ky i avancuar me një ekipi mjekësor me përvojë dhe qasja jonë sigurojnë që pacientët tanë të marrin trajtimin më cilësor për shërimin dhe mirëqenien e tyre.

Banja e Kllokotit shpall konkurs për plotësimin e pozitave:

  • Kuzhinier
  • Ndihmëse Kuzhiniere
  • Fizioterapeut
  • Enëlarëse

Mënyra e aplikimit:

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes emailit [email protected]