www.ofertapune.net Vende të lira pune | PunaIme

Vende të lira pune

Kompania

Taunita Fish

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

27-05-2024

Data e perfundimit

18-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

Restauranti Taunita Fish, një destinacion i njohur për dashamirët e kuzhinës së peshkut, po kërkon 1 punëtor për:

-pastrim,
-pjekje dhe
-shitje peshku

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Përvoja e punës në këtë profesion është një përparësi
  • Aplikantët duhet të kenë pasion dhe energji për vendin e punës
  • Të bëjnë me kujdes pastrimin e peshkut

Aplikimi:

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV-në e tyre në Viber në numrin +38349567673 për të shprehur interesin e tyre për këtë pozicion. Ju lutemi të siguroheni që CV-ja juaj të përmbajë informacionin e kontaktit.

Për çdo pyetje shtesë ose informacion shtesë, ju lutemi të na kontaktoni në numrin e mësipërm.

Lokacioni: Bregu i Diellit, mbi sallen 1 Tetori.

Ne presim me padurim të shohim aplikacionet tuaja dhe të punojmë me ju!