www.ofertapune.net Vende të lira pune | PunaIme

Vende të lira pune

Kompania

NG Beauty Center

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

22-04-2024

Data e perfundimit

22-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

NG Beauty Center po kërkon profesionistë të talentuar dhe të kualifikuar në lëminë e estetikës! 
Konkursi është i hapur për pozita të lira pune për njohës të fushave si vijon:
 • Manikyr, 
 • Pedikyr, 
 • Depilim, 
 • Lashes
 • Aplikim filler & botox, 
 • Tretmane fytyre ,

si dhe çdo gjë tjetër që lidhet me lëminë e estetikës!

E hapur për bashkëpunime
 
Kushtet që kandidatët duhet të kenë janë:
 • Eksperienca e punës,
 • Trajnimi dhe qertifikimi
 • Aftësia për të punuar në grup dhe nën presion,
 • Aftësia për permbushjen e qëllimeve dhe objektivave,
 • Aftësia komunikuese shumë e mirë 
 • Të njoh gjuhën angleze – përparësi,
Bëhu pjesë e mrekullisë!
Apliko: 
Tel: 048 88 77 33 ose na shkruani në rrjetet tona sociale
Ig: @ng_beautycenter
Fb: NG beauty Center