www.ofertapune.net Vende të lira pune | PunaIme

Vende të lira pune

Kompania

Metal Tech

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

02-04-2024

Data e perfundimit

21-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Arkitekturë

Metaltech fabrika e prodhimit te mobiljeve, në vazhdën e zgjerimit te aktivitetit afarist, është duke kërkuar kandidat te interesuar për pozitën e hapur të punës: 

 Arkitekt /e    –   Dizajner /e enterieri

KUALIFIKIMET: 

Nga kandidatët kërkohet:

 • Diplomë universitare në fushen e  Arkitekturë ose Dizajnit te enterierit.
 • Njohuri të gjuhës angleze ose francize.
 • Përvojë të gjerë me ArchiCAD 3dMax dhe Microsoft Office.
 • Njohja e materialeve për prodhim të enterierit.

PËRGJEGJËSITË: 

 • Komunikimi me klientët dhe bashkëpuntorët e kompanisë. 
 • Mirëpritja e klientëve dhe të kuptuarit e nevojave të tyre, dhënia e përgjigjeve profesionale në bazë të kërkesave.
 • Dizajnimi ,vizatimi teknik dhe menaxhimi i proceseve të prodhimit në punëtori. 
 • Mbikqyrja dhe menaxhimi i projekteve në terren. 
 • Përgaditja e raporteve javore dhe mujore për punët e përfunduara. 

(2)Praktikant /e i arkitektures – Dizajner /e enterieri.

Kriteret e përgjithshme për aplikim për praktikë me pages.

 • Në vitin e fundit të studimeve apo i diplomuar në nivelin Bachelor të arkitektureës ose dizajn enterier.
 • Të kenë interesim për avansim dhe punësim në sektorin e dizajnit të brendeshëm dhe mobiljeve.
 • Fleksibilitet në orarë për studentë.
 • Kandidateve të perzgjedhur do tu mundësohet punësim në kompani
 • Kandidatët do të marrin aftësim praktik dhe do të lëshohen certifikata në fund të praktikës.

Aplikimi: Dergoni CV dhe dokumentet percjellëse përmes butonit “Apliko Këtu” ose në:  [email protected]

Ju lusim, gjatë aplikimit në pjesën e subjektit të shkruani pozitën për të cilën aplikoni!

Per informata shtes kontaktoni 044411117

Ju falënderojme për aplikimin, dhe ju njoftojmë se vetëm kandidatët, profili i të cileve ju përshtatet më shumë kërkesave të kompanise do të ftohen për intervistë

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?