www.ofertapune.net Vende të lira pune | PunaIme

Vende të lira pune

Kompania

Amas Lounge Bar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

27-03-2024

Data e perfundimit

22-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Amas Caffe së shpejti hapë pikën e re në shesh Rruga “Qamil Hoxha” 
Jemi në kërkim të këtyre pozitave:
 • Kuzhinier/e
 • Ndihmës/e Kuzhine
 • Shankist/e
 • Ndihmëse Shankiste
 • Kamarier/e
 • Sanitare
Detyrat dhe përgjegjësitë:
 • Të kenë aftësi të mira komunikuese.
 • Të kenë aftësi të mira organizative.
 • Të kenë aftësi të mira të punës në grup.
   
Të interesuarit të dërgojnë CV në email [email protected] 
ose në numer kontakti 049 148 833 cdo dite prej ores 08:00 – 17:00