www.ofertapune.net Vende të lira pune | PunaIme

Vende të lira pune

Kompania

Best Western

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

25-03-2024

Data e perfundimit

20-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Best Western Hotel Galla shpall konkurs për:

 • Mirëmbajtëse (4)
 • Kuzhinier (2)
 • Roje
 • Recepsionist (Gjuha Angleze e obliguar) (3)
 • Kamarier/Shankist
 • Mirëmbajtës i Objektit (Shtëpiak)

Kushtet:

 • Page shumë e mirë, në bazë të përvojës së punës.
 • Transporti nga Prishtina në Hotel sigurohet pa pagesë nga hoteli.
 • Një shujtë ushqimi dhe dy kafe gjatë orarit të punës gratis nga hoteli.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Të kenë aftësi të mira komunikuese.
 • Të jenë pozitivë gjatë orarit të punës.
 • Të jenë bashkëpunëtorë me stafin.

Hoteli gjindet tek Terminali i Vjeter i Aeroportit.

Te gjithë të interesuarit për këto pozita të kontaktojnë në numrin +38349382500