www.ofertapune.net Vende të lira pune | PunaIme

Vende të lira pune

Kompania

LIRI

Lokacioni

Prizren

Data e publikimit

26-01-2024

Data e perfundimit

24-02-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Administratë

Fabrika konditorike “Liri” L.L.C, me seli në Prizren,shpallë këtë:

KONKURS PUNE

Pozita

 • Administrate

Kriteret:

 • Të ketë të perfunduar shkollen e mesme (Fakulteti konsiderohet perparsi)
 • Të jetë I përpikt në përfundimin e detyrave të punes.
 • Të ketë njohuri bazike të paketes office (MS Word, Excel)
 • Përvoja e punes konsiderohet përparësi.
 • Njohuria e gjuhës Angleze konsiderohet perparsi.

Ne ofrojmë:

 • Kontratë pune sipas Ligjit të Punës dhe ligjeve në fuqi.
 • Page mbi mesataren e tregut.
 • Trajnime dhe mundesi avansimi.
 • Bonuse ne baze te performances.
 • Stabilitet në punë,
 • Sigurim për aksidente në punë,
 • Ushqim dhe transport,

Procedura e aplikimit

Thirr ne numrin e telefonit:  049552884,

Dërgo CV në e-mail adresën:  [email protected]

Apo eja direkt ne zyret tona qdo dite pune nga ora 8:00 deri ne 16:00

Konkursi mbetet I hapur deri me daten 28.02.2024