www.ofertapune.net Vende të Lira Pune | PunaIme

Vende të Lira Pune

Kompania

Protec

Lokacioni

Gjilan

Data e publikimit

25-01-2024

Data e perfundimit

05-02-2024

Lloji i orarit

Full Time

BËHU PJESË E EKIPIT TONË!

PROTEC hapë konkurs për vende të lira të punës.
Nëse jeni person kreativ, i motivuar, e mbi të gjitha i vëmendshëm ndaj detajeve, aplikoni për t’u bërë pjesë e ekipit tonë.

PROTEC kërkon kandidat të motivuar që të aplikojnë për këto vende pune:

 1. Arkitekt/e
 2. Inxhinier/e i/e Ndërtimatrisë apo Makinerisë
 3. Asistent/e Administrative
 4. Depoist, Ndihmës Depoist
 5. Punëtorë në sektorin e prodhimit dhe të montimit.
 6. Punëtorë në sektorin e xhamit (xhamëprerës dhe ndihmës xhamëprerës )

Përgjegjësit dhe Detyrat për pozitën 1 dhe 2:

 • Menaxhimi i projekteve të kontraktuara,si dhe mbikqyrja në teren.
 • Matja dhe vizatimi teknik i gjendjes ekzistuese në teren.
 • Përgaditja e ofertave.

Kualifikimet për pozitën 1 dhe 2:

 • Diplomë universitare Bachelor apo Master në drejtimin përkatës;
 • Përvojë pune paraprake në fushën e ngjajshme;
 • Të ketë njohuri rreth programeve ArchiCad, AutoCAD dhe Microsoft Office;
 • Të ketë  njohuri të gjuhës Angleze,e preferuar njohja e gjuhës Gjermane
 • Të ketë patentë shofer, Kategoria B.

Përgjegjësit dhe Detyrat pozita 3 :

 • Kryen punë të përgjithshme administrative dhe teknike

Kualifikimet për pozitën 3:

 • Diplomë universitare në fushën e administrimit
 • Të ketë  njohuri të gjuhës Angleze ,e preferuar njohja e gjuhës Gjermane
 • Të ketë njohuri të programeve  Microsoft Office;

Detyrat dhe Përgjegjësitë për pozitën 4:

 • Kontrollon dhe mirëmban stokun
 • Bën pranimin dhe dorëzmimin e materjaleve ne sektorët perkatës
 • Detyra të tjera në përputhje me pozitën dhe kërkesat e vendit të punës

Kualifikimet për poziten 4:

 • Të ketë njohuri rreth programeve  Microsoft Exel,Word
 • Aftësi të mira komunikimi dhe te jetë bashkëpunues
 • T’i përshtatet orarit fleksibil të punës
 • Të ketë patentë shofer, kategoria “B”

Detyrat dhe kualifikimet  për pozitën 5,6:

 • Përparsi kanë kandidatët që kanë pervojë në lëmin perkatës
 • Të jetë i motivuar për pune dhe aftësi gatishmërie të punojë ne grup

 Per poziten 5 – sektori prodhimit : inkurajohen të aplikojnë  kandidatet femra.

Vendi i punës:  Bresalc – Gjilan          
Konkursi ështe i hapur deri më datën : 25.01.2024 – 05.02.2024

Për të aplikuar dërgoni CV-në tuaj duke përmendur pozicionin për të cilin aplikonin në e-mail: [email protected] ose në zyret tona në rrugën Magjistralja  Gjilan – Prishtinë  km10  Bresalc.

Për informata kontaktoni në numrin: Mob: 045 305 871
Duke ju falënderuar për aplikim, ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen.