www.ofertapune.net Vende të lira pune | PunaIme

Vende të lira pune

Kompania

Midea

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

14-09-2023

Data e perfundimit

01-01-2024

Lloji i orarit

Full Time

Midea Kosova, është kompani vendore me përvojë shumëvjeçare në industrinë e HVAC, me brende të mirënjohura nderkombëtare. Të gjithë të interesuarit që duan të jenë pjesë e Kompanisë sonë, ftohen që të aplikojnë për pozitat e hapura të punës në zyrën qendrore të Midea Kosovës  Zona Industriale Prishtinë – Fushë Kosovë:

 • Instalues i sistemeve klimatizuese, ngrohjes qendrore dhe sistemeve ventiluese (Monter) 6 vende te lira.
 • Ndihmes Monter 6 vende te lira .

  Përgjegjësitë kryesore:

 • Të ketë përvojë në montimin e paisjeve për ngrohje-ftohje-ventilim e klimatizim
 • Të jetë I aftë për organizimin e punës në teren,
 • Të asistoj në montimin të produkteve kur është nevoja.

Çka presim nga kandidatët:

 • Qasje me përgjegjësi dhe përkushtim të lartë në punë;
 • Të jenë të motivuar për punë;
 • Të kenë aftësi komunikuese dhe menaxhuese;
 • Iniciativë dhe aftësi të punojnë të pavarur dhe nën presion.

Çka ofron  kompania Midea Kosova :

 • Ndërmarrje profesionale dhe dinamike;
 • Ambient profesional dhe motivues;
 • Kompensim sipas aftësive dhe rezultateve të arritura;
 • Mundësi të përparimit në karrierë.
 • Paga Bruto Monter 770€
 • Paga Bruto Ndihmes Monter 550€
 • Bonuse mbi 400€ ne muaj.

Procedura e aplikimit:

Të interesuarit mund të dërgojnë CV-të e tyre në [email protected] duke specifikuar qartë pozitën për të cilën po aplikojnë. Afati i fundit për aplikim është data 14 Shtator 2023, kurse vetëm kandidatët/et që hyjnë në rrethin e ngushtë do të njoftohen dhe ftohen në intervistë. Nëse përzjgedheni, duhet ti keni në dispoziocion certifikatën që nuk jeni nën hetime, si dhe dëshmi që jeni shtetas i Kosovës.

Midea Kosova  ofron mundësi të barabarta punësimi pa e diferencuar apo diskriminuar askënd dhe inkurajon të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV-të e tyre.