www.ofertapune.net Vende të lira pune (25) | PunaIme

Vende të lira pune (25)

Kompania

Premium Bakery

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

24-05-2023

Data e perfundimit

23-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Kompania Premium Bakery është kompani prodhuese vendore me përvoje shumëvjeçarë ne industrinë e ushqimit me prodhimin e varieteteve te ndryshme te produkteve te miellit.

Ne ofrojmë buke dhe pjekurina te tjera te kualitetit shume te larte te cilat janë te certifikuara dhe vlerësuara sipas standardeve me te larta ndërkombëtare.

Me qellim te zgjerimit te rrjetit te shitjes ne ju ftojmë te gjithë te interesuarit te aplikojnë për pozitat ne vijim :

Staf per pikat e reja shitese  25 pozita

Lokacionet :  Xhambazt, Dardani, Muharrem Fejza dhe Dragodan.

Detyrat kryesore:

  • Ofrimi dhe prezantimi i produkteve
  • Shërbimi i klientëve
  • Përgatitja e produkteve për shitje    .
  • Detyra tjera ditore të cilat kërkohen nga menaxheri

Kualifikimet e kërkuara:

  • Kandidatët duhet të kenë të paktën të përfunduar shkollën e mesme.
  • Krijues, inovativ, i shkathët dhe i orientuar drejt zgjidhjeve
  • Nivel të lartë të motivit personal
  • Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe aftësi për të punuar në ekip;

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar që plotësojnë kushtet, të aplikojnë duke dërguar CV-të
e tyre përmes postës elektronike:  [email protected] ose kontaktoni ne nr: +38343844494

Vetëm kandidatet qe hyjnë ne rrethin e ngushte do te njoftohen përmes telefonit dhe do te ftohen ne interviste.

Konkursi mbetet i hapur nga data 24/05/2023 – 23/06/2023

Apliko këtu