www.ofertapune.net Vende të lira pune | PunaIme

Vende të lira pune

Kompania

NTP Shehu

Lokacioni

Drenas

Data e publikimit

12-04-2023

Data e perfundimit

02-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

KONKURS PUNE

Fabrika për përpunimin e shkalleve  nga druri “ SHEHU L.L.C” ne Parkun e Biznesit- Komoran, shpall konkurs për vende të lira pune si:

1.Mjeshtër në sektorin e përpunimit te metalit– 2

  • Aftësi dhe pergjegjësi për prodhimin dhe përfundimin e produktëve të metalit duke përdorur makineri të
  • avancuara, vegla dore
  • Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm për punë në grup
  • Preferohet të ketë përvoj pune

2.Mjeshtër në sektorin e përpunimit të drurit 2

  • Aftësi dhe pergjegjësi për prodhimin dhe përfundimin e produktëve të drurit duke përdorur makineri të avancuara,vegla dore
  • Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm për punë në grup
  • Preferohet te ketë përvoj pune

3.Ndihmës mjeshter në sektorin e përpunimit të drurit – 5

  • Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm për punë në grup

4.Ndihmës Mjeshtër në sektorin e përpunimit të metalit -3

  • Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm për punë në grup

Të interesuarit te dergojn CV ne Email: [email protected]

Kontaktoni në numrat:  045 622 355 dhe 045 600 975,                                     

  Adresa: Parku I Biznesit – Komoran

Apliko këtu