www.ofertapune.net Kërkohet Staf Teknik për pastrim | PunaIme

Kërkohet Staf Teknik për pastrim

Kompania

Green Steam Cleaning

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

27-03-2023

Data e perfundimit

29-10-2023

Lloji i orarit

Full Time

Konkurs Pune!

Kërkohet staf teknik për pastrim të objekteve komerciale dhe rezidenciale!

Kërkesat

 • Gjinia Mashkullore
 • Shkathtësi të mira fizike
 • Eksperiencë pune në pastrim
 • Të jetë i gatshëm për punë ekipore.
 • T’i përshtatet orarit fleksibil të punës.
 • Të ketë qasje me përgjegjësi dhe përkushtim

Benefitet

 • Trajtim i dinjitetshëm dhe trajnim i vazhdueshëm
 • Avancim i metodologjisë së punës
 • Vend pune të sigurtë
 • Zhvillim dhe rritje profesionale të karrierës tuaj
 • Synimi i rritjes të kualitetit të punës
 • Përdorimi i produkteve 100% ekologjike.

Për të aplikuar, kontaktoni në ketë numër 048 500 700 ose permes Email: [email protected] Aplikimet pranohen deri më 24.04.2023

Paga Bruto – 600 EUR