www.ofertapune.net Instalues Mekanik, Instalues Elektrik, Inxhinier Mekanik, Mirëmbajtës | PunaIme

Instalues Mekanik, Instalues Elektrik, Inxhinier Mekanik, Mirëmbajtës

Kompania

E.M.E. ASHENSOR GROUP

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

24-03-2023

Data e perfundimit

29-12-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Inxhinieri

Përshkrimi

EME GROUP KS SH.P.K është distributori ekskluziv i kompanisë prodhuese Schindler në territorin e Kosovës për ashensorët, shkallët lëvizëse dhe tapetet lëvizëse. EME merret me shitje, instalon, mirëmban dhe modernizon sistemet e transportit për të gjitha llojet e ndërtimeve. Produktet Schindler mund të gjenden në shumë ndërtesa të njohura në të gjithë territorin e Kosovës, duke përfshirë ndërtesa të tipeve të ndryshme si psh: Qendra banimi, qendra tregtare, zyra, hotele, aeroporte, spitale dhe cdo tip tjetër ndërtese ku nevojitet transporti vertikal.

EME GROUP KS SH.P.K kërkon të punësojë:

 • Instalues mekanike te ashensoreve dhe shkalle elektrike Schindler
 • Instalues per pjesen elektrike ashensore dhe shkalle elektrike Schindler
 • Inxhinier mekanik & Pergjegjes per sigurine teknike ne pune.
 • Mirembajtes per ashensore dhe shkalle elektrike.

Kualifikimet

 • Të dinë të lexojnë skemat elektrike.
 • Të dinë të lexojnë vizatimet mekanike.
 • Të kenë eksperiencë pune mbi 3 vite në fushën e mekanikës, elektrikës.
 • Të kenë licencë shoferi (patentë).
 • Të jenë të disponueshëm për të punuar në të gjithë territorin e Kosovës.
 • Të jenë të motivuar dhe të përgjegjshëm gjatë orarit të punës.
 • Të kenë aftësi komunikimi në grup dhe të mbrojnë interesat e EME.
 • Të jenë në moshën 23 deri në 45 vjec
 • Të mbrojnë të drejtën intelektuale të kompanisë.
 • Të mbrojnë të gjithë informacionin që do u jepet nga kompania .

Orari i punës

 • E hënë – E shtunë
 • 7:30 ne mengjes fillon puna.
 • 12:00 deri në 13:00 pushimi i drekës
 • 13:00-17:30 përfundimi i ditës së punës.

PAGA NETO

 • Paga e kenaqshme (bazuar ne profilin e punes dhe eksperiencen se kandidatit)

    KONTAKTE :                                                

Për me shume info mundeni te telefononi ne numrat tane

AL: 00355 (0) 672064551 

AL: 00355 (0) 672064553

ose mund të dërgoni CV tuaj në adresën e E-mailit: [email protected]