www.ofertapune.net Vende të lira pune | PunaIme

Vende të lira pune

Kompania

Premium Bakery

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

15-03-2023

Data e perfundimit

13-04-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Kompania Premium Bakery është kompani prodhuese vendore me përvoje shumëvjeçarë ne industrinë e ushqimit me prodhimin e varieteteve te ndryshme te produkteve te miellit.

Ne ofrojmë buke dhe pjekurina te tjera te kualitetit shume te larte te cilat janë te certifikuara dhe vlerësuara sipas standardeve me te larta ndërkombëtare.

Me qellim te zgjerimit te rrjetit te shitjes ne ju ftojmë te gjithë te interesuarit te aplikojnë për pozitat ne vijim:

Staf per pikat shitese ne kuader te rrjetit te marketeve Interex

Detyrat kryesore:

  • Pjekja e produkteve dhe pergaditja e produkteve per shitje
  • Ofrimi dhe prezantimi i produkteve
  • Shërbimi i klientëve
  • Detyra tjera ditore të cilat kërkohen nga menaxheri

Kualifikimet e kërkuara:

  • Kandidatët duhet të kenë të paktën të përfunduar shkollën e mesme.
  • Krijues, inovativ, i shkathët dhe i orientuar drejt zgjidhjeve
  • Nivel të lartë të motivit personal
  • Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe aftësi për të punuar në ekip;

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar që plotësojnë kushtet, të aplikojnë duke dërguar CV-të e tyre përmes postës elektronike:  [email protected]

Vetëm kandidatet qe hyjnë ne rrethin e ngushte do te njoftohen përmes telefonit dhe do te ftohen ne interviste.

Konkursi mbetet i hapur nga data 13/03/2023 – 13/04/2024

Apliko këtu