www.ofertapune.net Vende të lira pune | PunaIme

Vende të lira pune

Kompania

Një Mjek

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

07-03-2023

Data e perfundimit

05-04-2023

Lloji i orarit

Full Time

Qendra e Konsulencës Mjekësore “Një Mjek” shpall konkurs pune për DY PUNTORE
 
Vendpunimi: Prishtina MALL
 
Orari: Orarë i Plotë dhe Orar i përgjysmuar (pas orës 17)
 
Pozicioni:  Dhënia e Shërbimeve të Konsulencës
 
Përparësi në përzgjedhje kanë Dieticientet dhe Nutricistet. Edhe studentet në fusha relevante mund të aplikojnë për part-time job.
 
Te interesuarit mund të dergojnë CV-në në whatsApp në +383 48 333 752 ose ne email-adresen tonë elektronike: [email protected]