www.ofertapune.net Operator të gjuhës Gjermane, Franceze | PunaIme

Operator të gjuhës Gjermane, Franceze

Kompania

Forcontact

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

03-03-2023

Data e perfundimit

31-10-2023

Lloji i orarit

Full Time

TC Line ne bashkepunim me Forcontact Kosova shpallin konkurs:

Operator të gjuhës Gjermane, Franceze

Vendi: Prishtine, rruga B

Ajo qe kerkojmë ne:

 • Të zotëroni aftësi komunikuese
 • Të flisni dhe shkruani ne nje nivel te mire
 • Përvoja e punës e preferueshme/jo-obligative

Ajo që ofrojmë ne:

 • Projekte backoffice dhe inbound
 • Dhe pages te larta mbi mesataren,
 • me shume se 5 euro neto (nje ore pune) gjuhe gjermane + bonuse

 me shume se  4.20 euro neto (nje ore pune) gjuhe franceze +  bonuse 

Na shkruani këto të dhëna ne emailin tonë [email protected]

 1. Emri dhe Mbiemri
 2. Niveli i Gjuhës
 3. Moshën
 4. Numrin kontaktues
 5. Eksperience pune

Adresa : Rruga b perball furres Qerimi 3 Forcontact Kosovo sh.p.k