www.ofertapune.net Vende të lira pune (20) | PunaIme

Vende të lira pune (20)

Kompania

Palma Furniture

Lokacioni

Gjilan

Data e publikimit

02-04-2024

Data e perfundimit

22-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Prodhim

Palma Furniture, është në kërkim të individëve të talentuar dhe të përkushtuar për të bashkëpunuar me ne në rrugën tonë drejt suksesit të përbashkët

Ju ftojmë të aplikoni për pozitat vakante në kompaninë tonë të cilat i gjeni mëposhtë:

  • Punëtor në CNC (5)
  • Punëtor në Sharr (5)
  • Punëtor në ABS (5)
  • Punëtor Teknik (Grryerje) (5)

Kualifikimet:

  • Eksperiencë pune në pozitë të ngjashme
  • Aftësi për të punuar në një ambient ekipor.
  • Përgjegjshmëri dhe precizion në punë
  • Aftësi për të identifikuar dhe zgjidhur problemet teknike në makinat dhe pajisjet industriale

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes emailit

[email protected] ose numrit +377 45 467 807